Følg os

Økonomi

Budgetudvalget er enigt om realkursreduktion i Parlamentets budget for 2014

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

20120120PHT35841_originalBudgetudvalgets MEP'er stemte den 2. oktober for at skære ned på Parlamentets administrative budget med næsten 10 mio. EUR sammenlignet med Kommissionens budgetforslag i juni. Resultatet er en reel reduktion i EP-budgettet.
Hvis vi antager, at den gennemsnitlige inflation på 1.7% i 2014 og inkluderer ekstraomkostninger på grund af afslutningen på lovgiveren og Kroatiens EU-tiltrædelse, ville det have øget budgettet betydeligt i reelle termer. Takket være udvalgets nedskæringer gennem budgettet - blandt andet ved besøg fra parlamentariske delegationer - vil stigningen kun være 1.9% i forhold til i år.
MEP'en med ansvar for administrative budgetter, Monika Hohlmeier (PPE, DE), hilste resultatet af afstemningen velkommen: "Vi har opnået en reell nedskæring i Parlamentets budget. Dette er et bemærkelsesværdigt resultat i betragtning af at de ekstra omkostninger på grund af afgangen af MEP'er anslås allerede til 2.1%, og de ekstra omkostninger ved Kroatiens tiltrædelse andrager + 0.17% ", sagde hun. Afstemningen om næste års samlede EU-budget vil fortsætte på torsdag, når udvalget stemmer for sin holdning til betalinger til de forskellige EU politikker. Parlamentet som helhed afstemmer sin holdning til 2014-budgettet den 23. oktober i Strasbourg. Hvis forligssamtaler mellem Rådet og parlamentet medfører en aftale, vil den blive sat under plenarforsamling på novembermødet.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending