Følg os

Bank

EIB giver 200 millioner EUR opbakning til Schiphol Airport terminal transformation og slutter sikkerhedskontrol gate

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

10000000000001D5000000780896D3D2Den Europæiske Investeringsbank (EIB), Europas langfristede låneinstitut, har indvilget i at yde et lån på 200 millioner EUR til Schiphol Group for at finansiere en væsentlig omdannelse af Amsterdam Schiphol Lufthavn. Dette vil forbedre passageroplevelsen i lufthavnen gennem opførelse af et centralt sikkerhedsscreeningsanlæg, der afslutter behovet for individuelle sikkerhedstjek ved hver gate i hele terminalen.

Låneaftalen blev underskrevet i Schiphol Lufthavn af Schiphol Group Executive Vice President og CFO Els de Groot, og EIB Vice President med ansvar for Holland Pim van Ballekom.

Els de Groot sagde: "Vi glæder os over EIB's fortsatte støtte til vores lufthavnsinvesteringer efter vellykket finansiering fra EIB i det sidste årti af andre vigtige Schiphol-projekter, herunder den femte landingsbane og 70 MB bagagesystemprogrammet. For at forblive Europas foretrukne lufthavn, vil investere yderligere 500 millioner euro i de kommende år En vigtig del af dette er direkte relateret til oprettelse af en central sikkerhedsfacilitet for hele terminalen Gatesikkerhedstjek for flyvninger til ikke-Schengen-destinationer vil forsvinde og erstattes af fem centrale sikkerhedsfiltre. Dette vil både forbedre passagerernes komfort og betydeligt øge effektiviteten af ​​passagerhåndteringsprocessen for både lufthavnen og flyselskaberne."

"Som Europas fjerdestørste lufthavn er Schiphol en afgørende passagergateway og transportforbindelse. EIB er glad for at kunne støtte lufthavnens langsigtede investeringsprogram, der er afgørende for overholdelse af fremtidige internationale sikkerhedsstandarder, forbedring af passagerernes oplevelse og komfort, forbedring af lufthavnens effektivitet og forbedring af punktlighed. Denne transformation vil skabe hundredvis af byggejobs og hjælpe med at gøre det nemmere at rejse gennem Schiphol,” tilføjede Pim van Ballekom.

Det hollandske økonomiministeriums generaldirektør for virksomhed og innovation Bertholt Leeftink, der deltog i underskrivelsen, sagde: "EIB er en højt respekteret institution i den globale finansielle sektor med den højeste kreditvurdering og fremragende ekspertise. Jeg er derfor glad for, at de igen har valgt at investere i Holland med dette lån til verdensklasse-hub Schiphol.”

Schiphol lufthavns kapitalinvesteringsprogram støttet af det 20-årige EIB-lån vil muliggøre design og opførelse af et centralt sikkerhedsområde for ikke-Schengen-passagerer. Dette vil adskille ankommende passagerer fra afgående passagerer, fjerne sikkerhedsscreening ved porte og inkludere en ny mezzanine over check-in til sikkerhedstjek. Ordningen vil ombygge terminalbygningen for at forbedre passagerfaciliteterne og gøre det muligt at kontrollere tilslutningspassagerer mere effektivt og forventes at forbedre flyvningernes punktlighed betydeligt.

Projektforberedelse startede i 2012 for at sikre minimal forstyrrelse af lufthavnsbrugere i anlægsfasen, og byggearbejdet forventes afsluttet medio 2015. EIB-lånet vil blive udbetalt for at afspejle projektets fremskridt.

reklame

Siden 2007 har EIB ydet 77 mia. EUR til transportinvesteringer på tværs af Europa og udenfor, herunder støtte til lufthavnsinvesteringer i Frankfurt, Helsinki, Dublin, Milano og Lyon og Tanzania.

I løbet af de sidste 5 år har EIB ydet næsten 8 mia. EUR til langsigtede investeringsprojekter i Holland, herunder støtte til Maasvlaakte, transformation af Vrije Universiteits campus og udvidelse af A12 mellem Lunetten og Veenendaal.

Baggrund

Den Europæiske Investeringsbank

Den Europæiske Investeringsbank (EIB) er EU's langsigtede låneinstitut, der ejes af dets medlemslande. Den stiller langsigtet finansiering til rådighed for sunde investeringer for at bidrage til EU's politiske mål.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending