Følg os

Økonomi

Kommissionen foreslår standardmomsangivelse for 20 millioner europæiske virksomheder

DEL:

Udgivet

on

billederI oktober vil Europa-Kommissionen foreslå en standard momsangivelsesformular til virksomheder. Hvert år indsendes 150 millioner momsangivelser til EU's skattemyndigheder. Indberetningsforpligtelserne varierer dog i alle 28 medlemslande, hvilket gør det meget vanskeligt for virksomheder, der driver forretning i mere end ét medlemsland, at overholde så mange forskellige regler. Kommissionens forslag om at standardisere momsindberetningsforpligtelser på tværs af alle 28 medlemslande vil fjerne en af ​​de største forhindringer for virksomheder for at udvide deres forretningsmuligheder på det indre marked, især små europæiske virksomheder.

Baggrund

Den 6. december 2011 fremlagde Europa-Kommissionen en strategi for fremtiden for moms i Europa (se IP / 11 / 1508). It sets out a number of actions to create a simpler, more efficient and more robust VAT system in the EU tailored to the single market, including a standard VAT reform. Today’s proposal also responds to SMEs indications that VAT rules are one of the top ten difficulties and costs they face when setting up business and expanding across borders within Europe (see IP / 13 / 388).

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending