Følg os

Økonomi

EIB øger støtten til industri og landbrug SMV'er i Bulgarien

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

udskrivningDen Europæiske Investeringsbank (EIB) låner 50 mio. EUR til CIBANK for at finansiere projekter, der fremmes af små og mellemstore virksomheder og mellemstore virksomheder i Bulgarien. EIB-midler vil støtte projekter i hele landet, hvilket i væsentlig grad understøtter beskæftigelsen.

Luca Lazzaroli, EIB's direktør for udlån i Sydøsteuropa, kommenterede: "Lånet, der blev underskrevet i dag, adresserer EIB's vigtigste udlånsprioritet – at forbedre de ekstremt vanskelige finansieringsbetingelser for SMV'er og mid-caps i den nuværende fortsatte økonomiske krise. Bedre tilgængelighed af langsigtet finansiering, leveret i samarbejde med CIBANK, en veletableret partner for EIB, er afgørende for yderligere udvikling af denne sektor, som er rygraden i den bulgarske økonomi og den vigtigste drivkraft for vækst og beskæftigelse. Desuden vil en del af lånet i lyset af dets bidrag til jobskabelse og økonomisk diversificering i landdistrikter blive dedikeret til långivning til SMV'er inden for landbrug og landbrug."

Dette formidlede lån ydes under den fælles IFI-handlingsplan for vækst i Central- og Sydøsteuropa, som er fokuseret på at give bedre adgang til langsigtet finansiering for Europas SMV'er for at afbøde virkningerne af finanskrisen. Fondene vil understøtte væksten ved at styrke den langsigtede konkurrenceevne gennem øget tilgængelighed af langsigtet kredit.

Denne kreditramme er en fortsættelse af EIB's fremragende samarbejde med CIBANK. Tidligere har EIB ydet to andre formidlede lån til denne finansielle formidler på i alt 55 mio. EUR. Disse EIB-midler er med succes blevet allokeret til de bulgarske SMV'er, som har nydt godt af forbedrede rentesatser og længere udlånsløbetider.

Baggrund

Den Europæiske Investeringsbank er EU's långfristede udlånsinstitution og ejes af EU-medlemsstaterne. Det giver langsigtet finansiering til forsvarlig investering for at bidrage til EU's politiske mål.

For mere information, klik her.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending