Følg os

Økonomi

EIB øger støtten til industri og landbrug SMV'er i Bulgarien

DEL:

Udgivet

on

udskrivningDen Europæiske Investeringsbank (EIB) låner 50 mio. EUR til CIBANK for at finansiere projekter, der fremmes af små og mellemstore virksomheder og mellemstore virksomheder i Bulgarien. EIB-midler vil støtte projekter i hele landet, hvilket i væsentlig grad understøtter beskæftigelsen.

Luca Lazzaroli, EIB's direktør for udlån i Sydøsteuropa, kommenterede: "Lånet, der blev underskrevet i dag, adresserer EIB's vigtigste udlånsprioritet – at forbedre de ekstremt vanskelige finansieringsbetingelser for SMV'er og mid-caps i den nuværende fortsatte økonomiske krise. Bedre tilgængelighed af langsigtet finansiering, leveret i samarbejde med CIBANK, en veletableret partner for EIB, er afgørende for yderligere udvikling af denne sektor, som er rygraden i den bulgarske økonomi og den vigtigste drivkraft for vækst og beskæftigelse. Desuden vil en del af lånet i lyset af dets bidrag til jobskabelse og økonomisk diversificering i landdistrikter blive dedikeret til långivning til SMV'er inden for landbrug og landbrug."

This intermediated loan is being provided under the Joint IFI Action Plan for Growth in Central and South Eastern Europe, which is focused on providing better access to long-term finance for Europe’s SMEs in order to mitigate the effects of the financial crisis. The funds will support growth by enhancing long-term competitiveness through increased availability of long-term credit.

Denne kreditramme er en fortsættelse af EIB's fremragende samarbejde med CIBANK. Tidligere har EIB ydet to andre formidlede lån til denne finansielle formidler på i alt 55 mio. EUR. Disse EIB-midler er med succes blevet allokeret til de bulgarske SMV'er, som har nydt godt af forbedrede rentesatser og længere udlånsløbetider.

Baggrund

Den Europæiske Investeringsbank er EU's långfristede udlånsinstitution og ejes af EU-medlemsstaterne. Det giver langsigtet finansiering til forsvarlig investering for at bidrage til EU's politiske mål.

For mere information, klik her.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending