Følg os

Forretning

5. europæiske innovationstopmøde: '5 opfordringer til at vække Europa'

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

130724_EIS5_Banner_web_via 5. europæiske innovationstopmøde finder sted fra 30. september-3. oktober i Europa-Parlamentet. Topmødet finder sted under protektion af Europa-Parlamentets formand Martin Schulz og vil byde på omkring 25 begivenheder, herunder en afslutnings- og åbningsceremoni, en række konferencesessioner, workshops, morgenmad, frokost og middagsdebatter arrangeret af topmødepartnere og en udstilling.

Nøgletalere vil omfatte flere kommissærer, 30 MEP'er, Prof. Anne Glover, Chief Scientific Adviser for Europa-Kommissionens formand, Prof. Burton Lee, Lektor, European Entrepreneurship & Innovation, Stanford School of Engineering, Robert-Jan Smits, Generaldirektør, European Kommissionen, GD for Forskning og Innovation, Richard Pelly, administrerende direktør for Den Europæiske Investeringsfond, Kristin Danielsen, EUREKA-formand, international direktør for Norges Forskningsråd, tidligere formand for Europa-Parlamentet Jerzy Buzek, samt ordførerne for Horizon 2020, strukturfondene og FFR.

Det 5. europæiske innovationstopmøde vil ikke kun fokusere på implementeringen af ​​de nye instrumenter, men også søge at identificere de resterende barrierer for innovation, og hvordan de kan overvindes for at "få innovation til at ske" i Europa. En topmødeerklæring med liste over '5 Calls to Wake-up Europe' vil blive præsenteret under afslutningsarrangementet.

Efter succeshistorien fra de tidligere topmøder, hvor mere end 300 talere, herunder formændene for Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen, og omkring 3,000 innovationsinteressenter fra og uden for Europa deltog i debatten, mere end 700 interessenter, politiske beslutningstagere, praktikere og akademikere forventes at deltage.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending