Følg os

Økonomi

MHRA bekræfter e-cigaretter er ikke lægemidler - men de står stadig over for forbud

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

TotallyWickedProducent af e-cigaretter helt Wicked har opnået en skriftlig bekræftelse fra Medicinal and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) om, at intet af dets nuværende produktsortiment er et lægemiddel eller et lægemiddel, og at det ikke behøver at opnå markedsføringstilladelse for lægemidler for dets produkter. 

Ikke desto mindre har MHRA erklæret, at hvis MEP'er stemmer for EU's udkast til tobaksvaredirektiv (TPD) i sin nuværende form den 10. september, vil det kræve Totally Wicked fra 2016 at markedsføre de samme produkter som medicin og opnå sådanne godkendelser. Med andre ord vil det være nødvendigt at søge lægemiddellicenser for produkter, som MHRA har bekræftet, ikke er medicin. Dette er den klareste erklæring endnu, at e-cigaretprodukter, der i øjeblikket er tilgængelige, vil blive forbudt fra 2016, hvis TPD overgår til lov.

Beder om klarhed om MHRA's intentioner, som det blev anført af dem på 12th af juni 2013 for at regulere 'nikotinholdige produkter' i overensstemmelse med den foreslåede EU TPD, modtog Totally Wicked's advokater denne uge et svar på en klageskrift.

reklame

Sikker på det faktum, at dets produkter ikke er medicinske, er Totally Wicked blevet bevist rigtigt, og MHRA har bekræftet, at i øjeblikket ingen af ​​produkterne solgt af Totally i henhold til forordningen om humanmedicin 2012 og lægemiddeldirektivet 2001 / 83 / EF Ulykke fra 22nd august 2013 betragtes som lægemidler, og de betragtes heller ikke som medicinsk udstyr i henhold til direktivet om medicinsk udstyr 1993 (direktiv 93 / 42 / EØF).

Som et resultat af denne bekræftelse er Totally Wicked ikke forpligtet til at søge markedsføringstilladelser eller nogen anden form for licens til sine produkter. I deres svar erklærede MHRA imidlertid, at hvis udkastet til TPD overgår til lov i sin nuværende form, vil Totally Wicked, for at lovligt kunne sælge sit nuværende produktsortiment, være forpligtet til at søge markedsføringstilladelse fra MHRA i henhold til lægemiddeldirektivet .

Efter at have konstateret, at ingen af ​​Totally Wickeds produktsortiment kvalificerer sig som et lægemiddel, ville det være umuligt for Totally Wicked at få tilladelser, og det ville som følge heraf være forbudt i lov at sælge nogen af ​​dets eksisterende produkter.

reklame

Da Totally Wicked's sortiment stort set svarer til det, der distribueres af andre elektroniske cigaretleverandører i Storbritannien, er den logiske konklusion at drage af ovenstående, at hvis udkastet til TPD passerer som foreslået, vil der være en lukning af det generelle salg af aktuelt tilgængeligt elektroniske cigaretprodukter fra 2016 i hele Storbritannien.

MHRA bekræftede også i sit svar, at den accepterede, at konventionelle tobakscigaretter er "i stand til" at blive reguleret som lægemidler, men at den ikke har til hensigt at medtage disse nikotinholdige produkter inden for den foreslåede nye ordning. Følgelig er konventionelle tobakscigaretter, der er ansvarlige for 700,000 menneskers død i EU hvert år, ikke underlagt det samme de facto markedsføringsforbud, som elektroniske cigaretter står over for

Hvis TPD vedtages som foreslået, vil Totally Wicked have en juridisk udfordring, indenlandske og på EU-niveau, som et resultat af perversiteten ved at blive tvunget til at indgive et lægemiddelkrav for et bekræftet ikke-lægemiddel, mens tobaksselskaber fortsætter med at sælge deres egne nikotinholdige produkter, som ikke er hæmmet af den medicinske lovgivning.

Totally Wicked Chief Executive Officer Fraser Cropper sagde: ”Siden starten af ​​MHRA's høring i 2010 har vores firma og vores kunder gjort det meget klart, at vores produkter ikke var og ikke kunne klassificeres juridisk eller etisk som lægemidler. Elektroniske cigaretter transformerer rygers vaner tusindvis hver uge. At vores regering og dens tilsynsmyndigheder bevidst forsøger at ødelægge dette produkts nytteværdi, samtidig med at de fortsætter med at tilslutte sig den igangværende endemiske tilgængelighed af tobak, er en af ​​de mest utrolige og relevante spørgsmål i vores tid.

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs

EU

Uge frem: Den tilstand, vi er i

Udgivet

on

Denne uges store opslag vil være EU -kommissionsformand von der Leyens 'State of the EU' (SOTEU) tale til Europa -Parlamentet i Strasbourg. Det er en indbildning lånt fra USA, da USA's præsident i begyndelsen af ​​hvert år taler til kongressen om sine (og det har altid været en han til dato) planer for det kommende år. 

Jeg er altid overrasket over amerikansk selvtillid og næsten uforgængelig tro på, at Amerika er den største nation på jorden. Selvom du synes, at du bare er fantastisk, må være en fornøjelig sindstilstand, får USA's parloøse tilstand på så mange niveauer i øjeblikket mig til at tro, at det overdrevent kritiske blik, europæerne har på deres lod, kan være et sundere perspektiv. Alligevel ville det nogle gange være rart, hvis vi kunne anerkende de mange fordele ved EU og være lidt mere 'europæiske og stolte'.

Det er svært at vurdere, hvor stor interesse SOTEU udøver uden for dem, der er mest engageret i EU's aktiviteter. Som regel går europæere, bortset fra en lille gruppe af de mest fromme, ikke rundt og bumser over, hvor bare blomstrende stor EU er, eller generelt begejstret for dens retning. Selvom vi måske har funderet over det kontrafaktiske, har Storbritannien givet alle EU -borgere et meget skarpt blik på "hvad nu hvis?" 

reklame

Når man ser på hvor verden ser ud, ser EU ud til at være i en sundere tilstand end de fleste - dette har også en bogstavelig betydning i år, vi er nok det mest vaccinerede kontinent på jorden, der er en ambitiøs plan om at turbo oplade vores økonomi ud af dens pandemiske nedgang, og kontinentet har stukket hagen ud og besluttet at gøre intet mindre end at lede verden i kampen mod klimaforandringer. Jeg føler personligt en stor stigning i håbet fra det faktum, at vi tilsyneladende kollektivt har besluttet, at nok er nok med dem inden for EU, der ønsker at tilbageskridt demokratiske værdier og retsstatsprincippet. 

Flere forslag kommer fra Kommissionen i denne uge: Vestager præsenterer planen for 'Europas digitale årti'; Borrell vil lægge EU's planer for forbindelser til Indo-Stillehavsområdet; Jourova vil skitsere EU's plan om beskyttelse af journalister; og Schinas vil præsentere EU's pakke om sundhedsberedskab og beredskab. 

Det er naturligvis en plenarmøde i Parlamentet. Bortset fra SOTEU vil den humanitære situation i Afghanistan og EU's forbindelser med Taleban -regeringen blive diskuteret; mediefrihed og retsstatsprincippet i Polen, Den Europæiske Sundhedsunion, EU's blå kort for højtuddannede migranter og LGBTIQ -rettigheder er alle til diskussion.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending