Følg os

Økonomi

Cloud-markedet indstillet til at ændre følgende NSA lækager

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

internetsikkerhed-300x173Internetovervågning foretaget af National Security Agency (NSA), lækket til medierne af ex-entreprenør Edward Snowden, har skiftet virksomheders prioriteter, når de dimensionerer udbydere af cloudtjenester i og uden for USA, har eksperter meddelt.

Den økonomiske indvirkning på branchen er åben for debat. Information Technology & Innovation Foundation estimerede i sidste uge, at amerikanske cloud-udbydere kan miste så meget som $ 35 milliarder i forretning inden 2016, da virksomheder flygter til rivaler i udlandet. Denne uge tog Forrester Research en meget bredere seer og estimerede et maksimalt tab på 180 milliarder dollars.

Begge numre er fremskrivninger og kan ende med at være ikke i nærheden af ​​det endelige tal. James Staten, en analytiker hos Forrester, erkender, at hans antal er "bevidst oppustet" for at gøre det punkt, at hvis ITIF var korrekt, ville tabene være fem gange større. Det skyldes, at it-hosting- og outsourcingindustrien, som også gemmer kundedata, vil blive påvirket på samme måde.

reklame

”Grunden til, at jeg siger, at dette er urealistisk, er, at for at disse 180 milliarder dollars skal spille ud, skal virksomheder aggressivt begynde at trække sig tilbage fra at bruge outsourcere, ved hjælp af [hostingfirmaer], ved hjælp af cloududbydere,” Staten sagde på fredag. ”Og ærligt talt ser vi ikke noget bevis, der tyder på, at de vil begynde at gøre det.”

Hvad der sker er et skift i prioriteterne ved evaluering af cloudtjenesteudbydere. At fordybe sig i regeringens overvågningspraksis, som ikke tidligere var en vigtig overvejelse, er blevet en prioritet.

”Hvad dette har gjort er at flytte fokus til landet,” sagde Jody Westby, administrerende direktør for konsulentfirmaet Global Cyber ​​Risk.

reklame

Regeringstilsyn er ikke unikt for USA. Alle lande ser internettrafik. Hvad der varierer er årsagerne, og hvor åbne de er ved at afsløre reglerne for aktiviteten.

Kina, Rusland og nogle mellemøstlige lande er meget hemmeligholdte og antages at overvåge internettrafik for mennesker og virksomheder. Deres hemmeligholdelse gør dem til en langt større bekymring, når det kommer til overvågning end steder som USA, Den Europæiske Union, Singapore og Australien, der har offentliggjort deres regler i varierende grad.

NSA-afsløringerne gjorde det amerikanske omdømme mørkere, fordi de afslørede et overvågningsniveau, der var meget bredere end hvad de fleste mennesker og virksomheder havde antaget. Derudover så mange mennesker, fra politikere og forretningsledere til almindelige borgere, kontrollerne på plads for at beskytte privatlivets fred som utilstrækkelige, og de forfatningsmæssige grænser for regeringens spionage blev overtrådt.

”NSA har kastet disse (forfatningsmæssige) parametre ud,” sagde Westby, der er formand for American Bar Association's Privacy and Computer Crime Committee. "De har kastet lovens sikkerhed ud, fordi de bare har besluttet at gøre det på deres måde."

Om Kongressen træder ind for at stramme Patriot Act, som styrer NSA's aktivitet, skal stadig ses. Den nationale debat udløst af Snowdens lækkede NSA-dokumenter raser stadig.

I mellemtiden ser Foresters Staten en markedsmulighed for lande, der er villige til at give flere detaljer om deres overvågningsaktiviteter og om de indsamlede data, og hvordan de lagres og bruges.

For eksempel er Schweiz blevet et bankknudepunkt, fordi dets finansielle love sjældent ændres sammenlignet med de fleste andre landes, sagde Staten. Denne stabilitet er, hvad mange virksomheder og velhavende mennesker finder attraktive.

En lignende tilgang til overvågnings- og fortrolighedslove, der er skræddersyet til gennemsigtighed, ville være attraktiv for virksomheder og for cloudtjenesteudbydere.

”Ethvert amt, der ønsker at tage dette skridt, kan absolut forbedre deres position som et neutralt, sikkert sted for datadeling,” sagde Staten.

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs

EU

Uge frem: Den tilstand, vi er i

Udgivet

on

Denne uges store opslag vil være EU -kommissionsformand von der Leyens 'State of the EU' (SOTEU) tale til Europa -Parlamentet i Strasbourg. Det er en indbildning lånt fra USA, da USA's præsident i begyndelsen af ​​hvert år taler til kongressen om sine (og det har altid været en han til dato) planer for det kommende år. 

Jeg er altid overrasket over amerikansk selvtillid og næsten uforgængelig tro på, at Amerika er den største nation på jorden. Selvom du synes, at du bare er fantastisk, må være en fornøjelig sindstilstand, får USA's parloøse tilstand på så mange niveauer i øjeblikket mig til at tro, at det overdrevent kritiske blik, europæerne har på deres lod, kan være et sundere perspektiv. Alligevel ville det nogle gange være rart, hvis vi kunne anerkende de mange fordele ved EU og være lidt mere 'europæiske og stolte'.

Det er svært at vurdere, hvor stor interesse SOTEU udøver uden for dem, der er mest engageret i EU's aktiviteter. Som regel går europæere, bortset fra en lille gruppe af de mest fromme, ikke rundt og bumser over, hvor bare blomstrende stor EU er, eller generelt begejstret for dens retning. Selvom vi måske har funderet over det kontrafaktiske, har Storbritannien givet alle EU -borgere et meget skarpt blik på "hvad nu hvis?" 

reklame

Når man ser på hvor verden ser ud, ser EU ud til at være i en sundere tilstand end de fleste - dette har også en bogstavelig betydning i år, vi er nok det mest vaccinerede kontinent på jorden, der er en ambitiøs plan om at turbo oplade vores økonomi ud af dens pandemiske nedgang, og kontinentet har stukket hagen ud og besluttet at gøre intet mindre end at lede verden i kampen mod klimaforandringer. Jeg føler personligt en stor stigning i håbet fra det faktum, at vi tilsyneladende kollektivt har besluttet, at nok er nok med dem inden for EU, der ønsker at tilbageskridt demokratiske værdier og retsstatsprincippet. 

Flere forslag kommer fra Kommissionen i denne uge: Vestager præsenterer planen for 'Europas digitale årti'; Borrell vil lægge EU's planer for forbindelser til Indo-Stillehavsområdet; Jourova vil skitsere EU's plan om beskyttelse af journalister; og Schinas vil præsentere EU's pakke om sundhedsberedskab og beredskab. 

Det er naturligvis en plenarmøde i Parlamentet. Bortset fra SOTEU vil den humanitære situation i Afghanistan og EU's forbindelser med Taleban -regeringen blive diskuteret; mediefrihed og retsstatsprincippet i Polen, Den Europæiske Sundhedsunion, EU's blå kort for højtuddannede migranter og LGBTIQ -rettigheder er alle til diskussion.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending