Følg os

Økonomi

Kommissionen suspenderer portugisiske telekommunikation regulator forslag om fast termineringspriser markedets retsmidler

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

anacom-kerodicas-comEuropa-Kommissionen har suspenderet et forslag fra den portugisiske telekommunikationsregulator ANACOM om lovgivningsmæssige retsmidler for markedet for fast afslutning, da det er alvorligt bekymret over omfanget af den foreslåede adgangsforpligtelse.

Kommissionen er især bekymret for, at manglen på en omfattende adgangsforpligtelse, herunder f.eks. Samtrafik via et IP-netværk - som er standard i de fleste andre medlemsstater - ikke ville give mulighed for en hurtig løsning af adgangsproblemer og kunne efterlade forbrugerne ude af stand til at foretage opkald til andre netværk. ANACOMs forslag kunne også gøre det muligt for faste operatører at nægte eller forsinke adgang til en del af deres netværk i et forsøg på at fjerne deres direkte konkurrenter fra markedet.

Neelie Kroes, næstformand for Europa-Kommissionen for den digitale dagsorden, sagde: "Forbrugerne skal være i stand til at foretage de opkald, de ønsker. Af denne grund, hvor vi har en monopolsituation som på markeder med fast terminering, er vi nødt til at garantere adgang til netværk for alle operatører og alle forbrugere. "

reklame

I henhold til EU-telekomregler kræver adgangsforpligtelsen, at en operatør sammenkobler sit respektive netværk med enhver anden operatørs. ANACOM foreslår at indføre denne forpligtelse for traditionelle måder at samtrafik på, men ikke til IP-samtrafik.

Den portugisiske tilsynsmyndighed har nu tre måneder til at arbejde sammen med Europa-Kommissionen og organet for europæiske telestyringsmyndigheder (BEREC) for at finde en løsning på denne sag. I mellemtiden er gennemførelsen af ​​forslaget suspenderet.

Den 12. juli 2013 registrerede Kommissionen en meddelelse fra den portugisiske nationale tilsynsmyndighed (ANACOM) om markedet for terminering af opkald på individuelle offentlige telefonnet, der leveres på et fast sted i Portugal.

reklame

Kommissionens beslutning om at indlede en dybtgående undersøgelse indleder en "anden fase" -procedure i henhold til artikel 7a i EU-teledirektivet (MEMO / 11 / 321).

Lovgivningsmæssige retsmidler, som ANACOM foreslår, omfatter forpligtelser med hensyn til adgang, ikke-forskelsbehandling, gennemsigtighed og priskontrol, der skal pålægges alle faste operatører, der er aktive på engrosmarkedet for terminering af fast opkald. Disse retsmidler forsøger at løse flere markedssvigt, såsom nægtelse af adgang og indførelse af for høje satser, på et marked, hvor hver fast operatør har en monopolposition. Faste termineringspriser er gebyrer, som faste operatører opkræver for at levere opkald fra andre faste og mobilnetværk.

'Artikel 7' i telekommunikationsrammedirektivet kræver, at nationale telekommunikationsmyndigheder meddeler Kommissionen, BEREC (organet for europæiske tilsynsmyndigheder for elektronisk kommunikation) og telekommunikationsregulerende myndigheder i andre EU-lande, af foranstaltninger, som de planlægger at indføre for at afhjælpe manglen på effektivitet konkurrence på de pågældende markeder.

De nye regler gør det muligt for Kommissionen at vedtage yderligere harmoniseringsforanstaltninger i form af henstillinger eller (bindende) beslutninger, hvis forskellene i de nationale tilsynsmyndigheders reguleringsmetoder, herunder retsmidler, fortsætter på lang sigt i EU.

Kommissionens brev sendt til den portugisiske tilsynsmyndighed vil blive offentliggjort her.

Økonomi

Bæredygtig bytransport er i centrum for European Mobility Week

Udgivet

on

Omkring 3,000 byer i hele Europa deltager i dette års Europæiske miljøtrafikuge, der startede i går og varer indtil onsdag den 22. september. Kampagnen for 2021 er lanceret under temaet 'Sikker og sund med bæredygtig mobilitet' og vil fremme brugen af ​​offentlig transport som en sikker, effektiv, overkommelig og lavemissionsmulighed for alle. 2021 er også 20-årsdagen for bilfri dag, hvorfra European Mobility Week er vokset.

”Et rent, smart og modstandsdygtigt transportsystem er kernen i vores økonomier og centralt i menneskers liv. Derfor er jeg på 20 -året for European Mobility Week stolt over de 3,000 byer i hele Europa og videre for at vise, hvordan sikre og bæredygtige transportmuligheder hjælper vores samfund med at forblive forbundet i disse udfordrende tider, ”sagde transportkommissær Adina Vălean .

I dette skelsættende år har Europa -Kommissionen oprettet et virtuelt museum, der viser ugens historie, dens indvirkning, personlige historier og hvordan det hænger sammen med EU's bredere bæredygtighedsprioriteter. Andre steder omfatter aktiviteter i Europa cykelfestivaler, udstillinger af elektriske køretøjer og værksteder. Årets arrangement falder også sammen med en offentlig høring om Kommissionens ideer til en ny ramme for bymobilitet og Det Europæiske Jernbanår med dens Tilslutter Europa Express -tog.

reklame

Læs

coronavirus

Kommissionen godkender € 500,000 portugisisk ordning for yderligere at understøtte persontransportsektoren på Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet

Udgivet

on

Europa -Kommissionen har godkendt en portugisisk ordning på 500,000 € for yderligere at understøtte persontransportsektoren i Azorerne i forbindelse med coronavirus -udbruddet. Foranstaltningen blev godkendt i henhold til statsstøtten Midlertidig ramme. Det følger af en anden portugisisk ordning til støtte for persontransportsektoren på Azorerne, som Kommissionen godkendte 4 juni 2021 (SA.63010). I henhold til den nye ordning vil støtten have form af direkte tilskud. Foranstaltningen vil være åben for kollektive persontransportvirksomheder i alle størrelser, der er aktive på Azorerne. Formålet med foranstaltningen er at afbøde de pludselige likviditetsmangel, som disse virksomheder står over for, og til at imødegå tab, der er påført i 2021 på grund af coronavirus -udbruddet og de restriktive foranstaltninger, som regeringen måtte gennemføre for at begrænse spredningen af ​​virussen.

Kommissionen fandt, at den portugisiske ordning er i overensstemmelse med betingelserne i den midlertidige ramme. Navnlig vil støtten (i) ikke overstige 1.8 mio. EUR pr. Virksomhed; og (ii) vil blive givet senest den 31. december 2021. Kommissionen konkluderede, at foranstaltningen er nødvendig, hensigtsmæssig og proportional til at afhjælpe en alvorlig forstyrrelse i en medlemsstats økonomi i overensstemmelse med artikel 107, stk. 3, litra b) TEUF og betingelserne i den midlertidige ramme. På dette grundlag godkendte Kommissionen foranstaltningen i henhold til EU's statsstøtteregler. Flere oplysninger om den midlertidige ramme og andre foranstaltninger, som Kommissionen har truffet for at imødegå de økonomiske virkninger af coronavirus -pandemien, kan findes her. Den ikke-fortrolige version af beslutningen vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.64599 i EU statsstøtte registrere på Kommissionens konkurrence hjemmeside når nogen fortrolighedsproblemer er blevet løst.

reklame

Læs

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD)

EU samarbejder med andre OECD-lande om at foreslå forbud mod eksportkreditter til kulkraftprojekter

Udgivet

on

Lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) holder et ekstraordinært møde i dag (15. september) og torsdag (16. september) for at diskutere et muligt forbud mod eksportkreditter til internationale kulkraftprojekter uden kompensation. Drøftelserne vil fokusere på et forslag, der blev fremlagt af EU og andre lande (Canada, Republikken Korea, Norge, Schweiz, Storbritannien og USA) tidligere på måneden. Forslaget støtter en grønnere global økonomi og er et vigtigt skridt i at tilpasse eksportkreditbureauernes aktiviteter til målene i Parisaftalen.

Eksportkreditter er en vigtig del af fremme af international handel. Som deltager i OECD -arrangementet om officielt understøttede eksportkreditter spiller EU en stor rolle i bestræbelserne på at sikre lige vilkår på internationalt plan og sikre sammenhæng i det fælles mål om bekæmpelse af klimaændringer. EU har forpligtet sig til at afslutte bistanden til eksportkreditter til kul uden at opveje foranstaltninger, og forpligter sig samtidig på internationalt plan til en retfærdig overgang.

I januar 2021 opfordrede Rådet for Den Europæiske Union til en global udfasning af miljøskadelige fossile brændstofsubsidier på en klar tidsplan og til en resolut og retfærdig global transformation. mod klimaneutralitet, herunder gradvis udfasning af kul uden kompenserende foranstaltninger i energiproduktionen og som et første skridt den umiddelbare afslutning af alle midler til ny kulinfrastruktur i tredjelande. I sin handelspolitiske gennemgang i februar 2021 lovede Europa-Kommissionen at foreslå en øjeblikkelig afslutning på eksportkreditstøtte til den kulfyrede elsektor.

reklame

I juni i år anerkendte G7-medlemmerne også, at fortsatte globale investeringer i ikke-reduktion af kulfyret elproduktion var inkonsekvent med målet om at begrænse den globale opvarmning til 1.5 ° C og lovede at afslutte ny direkte regeringsstøtte til global kulkraftproduktion internationalt ved udgangen af ​​2021, herunder via statsfinansiering.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending