Følg os

NATO

Joint Forces Command Napoli starter NATO-øvelse Noble Jump 23

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

For at demonstrere NATO's forpligtelse til at forsvare hver en tomme af NATO-territoriet, har elementer af den fælles arbejdsstyrke med meget høj beredskab (VJTF) påbegyndt sin udsendelse til Sardinien, ITALIEN. Øvelse Noble Jump 23 vil fremhæve NATO's kapaciteter gennem en operationel og taktisk, direkte og kommandopostøvelse, som afsluttes med en Joint Allied Powers Demonstration Day (JAPDD), der viser klarheden af ​​NATO's krigskampkapaciteter.

Denne længe planlagte øvelse, under kommando af Joint Forces Command Naples (JFC Naples), vil opfylde de krav, der er fastsat af Supreme Headquarters Allied Powers Europe for at udøve VJTF som de ledende elementer i NATO Response Force.

NATO Response Force (NRF) er en teknologisk avanceret, multinational styrke, der består af komponenter til land, luft, maritime og specialoperationsstyrker, som hurtigt kan deployeres. Det giver kollektivt forsvar og en hurtig militær reaktion på nye kriser. Derudover kan den udføre fredsstøttende operationer, yde beskyttelse til kritisk infrastruktur og støtte katastrofehjælp.

Cirka 2,200 tropper vil samles på Sardinien fra de allierede nationer Tyskland, Norge, Holland, Tjekkiet og Luxemburg. Øvelsen er vært for Italien.

"Noble Jump 23-øvelsen viser, at NATO er forenet, parat og villig til at forsvare allierede. Her demonstrerer NRF sig selv som en troværdig militær mulighed: Det er en erklæring om vores beslutsomhed og vores kapacitet." sagde den amerikanske flådekaptajn William Urban, Chief Public Affairs JFC Napoli.

NRF, der blev dannet i 2002, giver NATO en troværdig, hurtigt deployerbar militær mulighed for at reagere på nye kriser, hvilket understøtter princippet om Kollektivt Forsvar.

Kommandoen for NRF roterer årligt mellem NATO-hovedkvarteret på operationelt niveau JFC Napoli og JFC Brunssum. JFC Napoli har overtaget NRF-lederskabet for 2023.

reklame

Under øvelsen vil der være muligheder for medier til at observere træning, og medieorganisationer kan ansøge om en invitation til Noble Jump 23's finale, JAPPD live fire og VIP-arrangementet den 12. maj.

For yderligere information og hvordan man akkrediterer til denne øvelse kontakt venligst: [e-mail beskyttet]

#NobleJump23

#VJTF23

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending