Følg os

Forsvar

Amerikansk forsvarsindustri demonstrerer stærk støtte til europæiske allierede på polsk forsvarsmesse

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Et stort kontingent af førende amerikanske forsvarsproducenter vil udstille på MSPO, der finder sted den 6.-9. september i Kielce, Polen, for at fremvise hele rækken af ​​produkter og tjenester, de kan tilbyde amerikanske allierede, der ønsker at forbedre deres sikkerhedsposition.

USA Partnership Pavilion på MSPO er ved at blive organiseret den 20th år af det professionelle handelsbegivenhedsstyringsfirma Kallman Worldwide, i tæt samarbejde med adskillige offentlige myndigheder, herunder det amerikanske forsvars-, handels- og statsministerium.

I annonceringen af ​​Pavillonen sagde Kallman Worldwide President og CEO Tom Kallman: "Nu mere end nogensinde søger vores europæiske allierede til den amerikanske forsvarsindustri for at levere de banebrydende teknologier, de har brug for for at bevare deres kvalitative fordel i forhold til potentielle modstandere."

Han fortsatte: "Vi er stolte af de amerikanske virksomheder, der er trådt frem for at slutte sig til USA Partnership Pavilion på MSPO og udsende en åben invitation til embedsmænd og potentielle forretningspartnere fra den private sektor fra hele Europa til at besøge dem på messen. ”

Ifølge Kallman: "Mange virksomheder, der udstiller i Pavillonen, lancerer nye produkter og tjenester på MSPO og er ivrige efter at etablere nye partnerskaber." Som et eksempel nævner han ExecDefense USA, der ligger i pavillonen ved stand #F-15, der lancerer sin FreshTac Full-Face Gas Mask på MSPO, med muligheder for besøgende at prøve masken. Dette produkt er et af ExecDefense USAs nyeste taktiske gasmaskeprodukter, der har til formål at hjælpe med at beskytte mod en række NBC- og CBRN-kemiske og luftbårne trusler, der tegner sig for et ekstremt højt niveau af demobilisering under militære kampaktiviteter og retshåndhævelsesaktiviteter.

Pavillonen vil også være vært for BlackBar Engineering (#F-25), Boeing (#F-22, #F-18), General Dynamics (#F-6) og PEI-Genesis (#F-27) sammen med 22 andre amerikanske udstillere. Der vil være en bred vifte af amerikanske luftudstillinger ved begivenheden, herunder AH-64 Apache - ZF-11 fra Boeing, AH-1Z Viper - ZG-21 og UH-1Y Venom - ZG-21 fra BELL, og Abrams - ZG-40 fra General Dynamics Land Systems.

Team USA vil også byde på tre brugerdefinerede builds af Kallman's Creative Services, herunder General Dynamics (#F-6), Kratos Defence & Security Solutions (#F-14) og Ford Global Fleet Sales (#F-8).

reklame

MSPO er Europas tredjestørste forsvarsindustrimesse, arrangeret af Ministeriet for Nationalt Forsvar (MND) gennem Targi Kielce, i partnerskab med interessenter fra regeringen og den private sektor for at fremme den polske forsvars- og sikkerhedsøkonomi. Det er 29th udgaven var vært for 400 virksomheder fra 28 lande fordelt på 20,629 kvm udstillingsareal og blev overværet af 10,701 besøgende og gæster fra 41 lande sammen med 31 udenlandske delegationer fra 27 lande. I år forventes det at tiltrække endnu større antal på tværs af den fire dage lange udstilling.

For mere information om det amerikanske program på MSPO 2022, Klik her.

Ud over en fysisk tilstedeværelse ved den fire dage lange begivenhed, er USA Partnership Pavilion-udstillere med på Sourcehere.com – det digitale hjem for USA Partnership Pavilion Exhibitor Directory. Den digitale mappe indeholder en søgbar Pavilion-database med interaktive værktøjer til at hjælpe brugere med at komme i kontakt med udstillere før, under og efter udstillingen. Tilmeld dig i dag for at komme i kontakt med amerikanske udstillere på Sourcehere.com.

OM KALLMAN WORLDWIDE, INC.

Begivenhedsarrangøren Kallman Worldwide blev etableret i 1963 og skaber unikke muligheder for amerikanske virksomheder til at styrke forretningsforbindelser rundt om i verden ved at maksimere deres indflydelse på internationale messer og gennem digitale onlinebegivenheder. Med et flagskib USA Partnership Pavilion; ende-til-ende udstillertjenester; tilpassede standbygning og kreative tjenester; virksomheders gæstfrihed og netværksprogrammer har Kallman hjulpet mere end 10,000 virksomheder og samarbejdet med adskillige foreninger og statslige agenturer ved over 1,500 branche- og professionelle arrangementer i 46 lande. Virksomheden er en strategisk partner for det amerikanske handelsministerium og en stolt modtager af præsidentens "E" og "E*"-priser for virksomhedens aktive rolle i at hjælpe amerikansk eksport og fortsatte anerkendelse af bemærkelsesværdige eksportfremmeindsatser. Kallman Worldwide har hovedkvarter i Waldwick, New Jersey, med satellitkontorer i Washington DC og Houston, Texas. Det bemander også et Latinamerika-kontor i Santiago, Chile og bureauer i London, Storbritannien og Sydney, Australien. For mere information, klik her.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending