Følg os

Den Europæiske Investeringsbank

Cybersikkerhedsfirmaet Siren accelererer momentum med 12 millioner euro støtte fra Den Europæiske Investeringsbank

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EIB støtter global bekæmpelse af kriminalitet

Siren, efterforskningsfirmaet på en mission for at holde mennesker, aktiver og netværk sikre, meddelte i dag, at det havde modtaget €12 millioner i finansiering fra Den Europæiske Investeringsbank.

Meddelelsen kommer bag på et rekordår for Siren. Firmaet rapporterede en omsætningsvækst på 162 %, det opnåede sit første patent med fire yderligere under behandling, etablerede et helt nyt hovedkvarter i Galway Innovation District og blev anerkendt i Deloitte Technology Fast 50 som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i Irland.

I samme periode underskrev Siren flere partnerskaber for at bringe en mere komplet suite af efterretningskilder til sine kunder og differentiere sig på markedet som en enkelt søgeoplevelse på tværs af alle tredjepartsdata. De nye datapartnerskaber leverer kommerciel risikointelligens, open source-intelligens (OSINT), dark web-intelligens og cybertrusselintelligens. Derudover lancerede Siren Siren Consulting, en ny strategisk og anvendt projektenhed i virksomheden.

date for altid

Siren leverer en avanceret efterretningsplatform til retshåndhævende myndigheder og organisationer, der er ansvarlige for at opretholde offentlig sikkerhed rundt om i verden. Siren giver efterforskere mulighed for at foretage komplekse søgninger, organisere resultaterne visuelt og oprette avancerede rapporter for at dele resultaterne med deres teams. Platformen bruges også af store virksomheder til at beskytte deres aktiver og netværk mod svindel og cybertrusler.

Siren har indgået partnerskab med USA-baserede non-profit organisationer som Anti-Human Trafficking Intelligence Initiative (ATII) og National Børnebeskyttelse Task Force (NCPTF), der bruger sin patenterede teknologi til at løse komplekse efterretningsproblemer, identificere menneskesmuglere og reducere menneskehandel.

reklame

"Det er en virkelig milepæl, at Siren er blevet godkendt af Den Europæiske Investeringsbank, og vi er meget taknemmelige. For en virksomhed på Sirens vækststadie vil adgang til finansiering af denne størrelsesorden sætte skub i vores hurtige ekspansionsplaner og give os mulighed for at give mange flere organisationer adgang til vores unikke teknologi,” sagde John Randles, CEO for Siren.

"Den Europæiske Investeringsbank er forpligtet til at støtte cybersikkerhedsinnovation og accelerere udviklingen af ​​banebrydende teknologi for at forbedre sikkerheden for borgere over hele verden. Støtten på 12 millioner euro til Siren vil forbedre analyse og undersøgelse af data for at bekæmpe menneskesmugling, styrke retshåndhævelsen og bekæmpe svig." sagde Kris Peeters, næstformand for Den Europæiske Investeringsbank.

Denne seneste finansiering vil yderligere understøtte udviklingen af ​​Siren-platformen i det nye globale R&D-center i Galway, for at øge antallet af medarbejdere med 50 % i løbet af de næste to år, for at løfte Siren-mærket og markedsføre Siren-kapaciteter til et bredere globalt publikum. Det er afgørende, at det vil gøre det muligt for Siren at give øget værdi for kunder, specifikt inden for efterretninger om cybertrusler, operationel overvågning, økonomisk kriminalitet og retshåndhævelse og efterretninger. I 2019 modtog Siren $10 millioner i serie A-finansiering ledet af Atlanterhavsbroen.

Kravet om efterforskningsefterretninger

2022 INTERPOL Global Crime Trend Summary Report fandt ud af, at de fem typer kriminalitet, som den overvåger globalt, enten har bestået eller eskaleret, især gennem den globale pandemi og fortsat udgør en alvorlig trussel mod sikkerheden og velfærden for offentlige og private enheder og aktører, fra offentlige myndigheder og virksomhedsvirksomheder til enkelte borgere. Ifølge FBI, antallet af mord steg i 2021 næsten 30% fra i 2020, største enkeltårs stigning nogensinde optaget i USA

Ud over disse voldelige kriminalitetstendenser fortsætter syndikater, der handler med syntetisk narkotika, med at udvide omfanget og omfanget af deres aktiviteter. Denne tendens er mest akut i Five Eyes-nationerne i USA, Storbritannien, Australien, Canada og New Zealand. I betragtning af disse syndikaters bevidst dekompartmentaliserede og stærkt netværksforbundne karakter, er Sirens multi-domæne dataaggregering og netværksgrafgenerering essentielle for efterforskere.

Sirenen gør det muligt for organisationer at lukke sager hurtigere ved at fremskynde undersøgelser med lettere adgang til tidligere ikke-forbundne data. Organisationer kan visualisere, analysere og efterfølgende formidle et mere præcist sæt datarelationer i maskinhastighed og skala.

Baggrundsoplysninger

Om Den Europæiske Investeringsbank

EIB arbejder tæt sammen med andre EU-institutioner at fremme europæisk integration, fremme udviklingen af ​​EU og støtte EU-politikker i over 160 lande rundt om i verden. igennem EIB Global, oprettet i 2022 for at øge virkningen af ​​vores udviklingsfinansiering, hjælper vi med at løse globale udfordringer og skabe vækst og muligheder på alle kontinenter. I løbet af det sidste årti har EIB ydet mere end 8 mia. EUR til langsigtede investeringer i hele Irland, herunder uddannelse, energi, transport, socialt boligbyggeri, sundhedspleje, landbrug og vandprojekter samt investeringer fra små virksomheder og virksomheders forskning og udvikling .

Om Siren

Siren er en komplet undersøgelsesløsning, der beskytter mennesker, aktiver og netværk. Siren kombinerer data fra open source, leverandør og klassificerede kilder, hvilket giver analytikere og efterforskere mulighed for at analysere risici, trusler og forbrydelser for samfundene National Security, Public Safety, Fraud and Compliance og Cyber ​​Threat. Sirens patenterede teknologi er unikt søgebaseret og giver brugeren letanvendelige søge-, analyse-, visualiserings- og rapporteringsmuligheder til undersøgelser af alle datatyper på alle skalaer af datavolumen.

I november 2022 blev Siren inkluderet i Deloitte Technology Fast 50. Siren blev navngivet som en Gartner Cool leverandør i en analyse- og datavidenskabsrapport i 2020. Besøg for mere information www.siren.io.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending