Følg os

Europa-Kommissionen

Europa-Kommissionen og EIB-gruppen underskriver InvestEU-aftaler, der frigør milliarder til investeringer i hele EU

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den 7. marts nåede Den Europæiske Union en vigtig milepæl i gennemførelsen af InvestEU-program med undertegnelsen af ​​garanti- og rådgivningshub-aftalerne mellem Europa-Kommissionen Den Europæiske Investeringsbank (EIB) og Den Europæiske Investeringsfond (EIF). InvestEU-programmet er en nøglesøjle i EU's hidtil største stimuluspakke til at komme sig over COVID-19-pandemien og hjælpe med at opbygge en grønnere, mere digital og mere robust europæisk økonomi. Det kan også støtte den europæiske økonomi i at tackle nye udfordringer, der opstår som følge af store usikkerhedsmomenter knyttet til de globale udsigter og sikkerhedsudsigterne.

InvestEU består af tre komponenter: InvestEU-fonden, InvestEU Advisory Hub og InvestEU-portalen. Ved at stille en EU-budgetgaranti på 26.2 mia. EUR til støtte for finansierings- og investeringsoperationer vil InvestEU-programmet tiltrække offentlig og privat finansiering, der sigter mod at mobilisere mindst 372 mia. EUR i yderligere investeringer inden 2027, til gavn for mennesker og virksomheder i hele Europa. De første InvestEU-projekter forventes at modtage en InvestEU-garanti allerede i april, efter at være blevet præsenteret for investeringskomitéen. Mere information er tilgængelig på InvestEU hjemmeside, heri pressemeddelelse og en opdateret Q&A.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending