Følg os

iværksætteri

Vinderne af Europas største ungdomsiværksætterevent afsløret

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

SEPTEMBER 2022: MicroGreens er blevet kåret som vinderen af ​​JA Europe Company of the Year-konkurrencen i erhvervskategorien, efter at have konkurreret med Europas bedste unge iværksættere i Gen-E 2022, den største iværksætterfestival i hele Europa. Noll Deponi fra Sverige, der i stedet leverer en service til genbrugscentre, for at hjælpe med at reducere spild, er blevet anerkendt som den mest innovative JA-virksomhed.

 På et tidspunkt, hvor Europa er påvirket af forskellige kriser, inflation og himmelflugtende energipriser, mens de stadig kommer sig over COVID-19-krisen, samlede Gen-E 2022 Europas bedste 800 unge iværksættere i Tallinn, Estland, som JA Estonia var vært.

Vinderne af konkurrencen om årets virksomhed for iværksættere på gymnasieniveau var som følger:

• 1. – MicroGreens (Grækenland) Med Microwonders hjælper Microgreens dig med at upcycle og dyrke din egen superfood. Ved at skabe et fuldautomatisk klimakammer til dyrkning af mikrogrønt kan du få et gourmetmåltid klar til høst på kun 4 dage.

• 2. – Drinkhalm (Østrig) er den nye måde at pakke drikkevarer på, pladsbesparende og plastikfri. Et papirsugerør fyldt med drikkepulver, pakket ind i en emballage, der også kan bruges som sugerør. Alt, hvad forbrugerne behøver, er vand for at skabe en brusende, forfriskende drik i 7 frugtsmag. Fra 0 til 100 % smag på kun 1.8 sekunder!

• 3. – Carducation (Tyskland) har skabt et kortspil for holdspillere for at redde planeten på trods af forhindringer, økonomiske begrænsninger og naturkatastrofer.

Vinderne af JA Europe's Innovation of the year for iværksættere i universitetsalderen var som følger: 

reklame

• 1. - HearNprotect (UK) er en øreindsatsmodel af høreværn, der tillader støj at bevæge sig gennem øret, hvilket giver næsten maksimal hørelse, samtidig med at ørerne beskyttes.

• 2. - Arkai (Belgien - Flandern) lancerede sit første produkt; en justerbar bh til unge kvinder. BH'en vil vokse med teenagere fra størrelse 70A til størrelse 90C, uden at forringe kvaliteten over tid.

• 3. – Drug n Drop (Grækenland) skabte et komplet smart system til styring af udløbet medicin, der er i stand til at indsamle og behandle data takket være integrerede sensorer og scannere.

• ZandZwiffer fra Holland vinder titlen som Årets Start Up for at vise den mest levedygtige og bæredygtige virksomhed med sin løsning til vejarbejdere, gartnere og jordflytningsfirmaer.

JA Europe, som arrangerede den største europæiske iværksætterbegivenhed, er Europas førende non-profit dedikeret til at skabe veje til beskæftigelsesegnethed, jobskabelse og økonomisk succes. Dets netværk opererer på tværs af over 40 lande, og sidste år nåede dets programmer ud til næsten 6 millioner unge mennesker med støtte fra over 100,000 erhvervsfrivillige og 140,000 lærere og undervisere.

Salvatore Nigro, CEO for JA Europe sagde:

"Vi er glade for at annoncere årets vindere af JA Company of the Year-konkurrencen og Enterprise Challenge. Vi skaber fremtiden lige nu sammen med de vindende JA-studententreprenører udvalgt blandt over 370,000 JA-unge i hele Europa. Hvert år kæmper studerende på tværs af Europa ved at designe deres egne minivirksomheder og start-ups til at konkurrere på Gen-E, Europas største iværksætterfestival,” sagde Salvatore Nigro, CEO hos JA Europe.

Han fortsatte: "Hos Gen-E spørger vi nutidens unge, hvilken fremtid de skaber for de fremtidige generationer. Vores hensigt er altid at hjælpe med at øge karriereambitioner og forbedre beskæftigelsesegnethed, iværksætterevner og holdninger. Unge iværksættere har så meget at tilbyde vores samfund, og hvert år ser vi en ny bølge af entusiasme for at løse samfundsproblemer med deres eget iværksætteri. Det afspejles i vinderne igen i år, at unge iværksættere ikke kun ser forretning som et middel til et økonomisk mål, men som en platform til at forbedre samfundet og hjælpe mennesker omkring dem." 

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending