Følg os

Digitale økonomi

Global Gateway: Partnere fra EU, Latinamerika og Caribien lancerer EU-LAC Digital Alliance i Colombia

DEL:

Udgivet

on

Den 14. marts, i Bogota, Colombia, blev European Union-Latin America and Caribbean Digital Alliance lanceret, et fælles initiativ til at forkæmpe en menneskecentreret tilgang til digital transformation. Det støttes af et indledende bidrag på 145 millioner euro fra Team Europe, herunder 50 millioner euro fra EU-budgettet til at styrke det digitale samarbejde mellem begge regioner.

Alliancens mål er at fremme udviklingen af ​​sikre, robuste og menneskecentrerede digitale infrastrukturer på grundlag af en værdibaseret ramme, og det er det første interkontinentale digitale partnerskab, der er aftalt mellem begge regioner under GlobalGateway investeringsstrategi.

Det vil udgøre et forum for regelmæssig dialog og samarbejde på højt niveau om prioriterede emner. Begge sider vil arbejde sammen om afgørende digitale områder såsom infrastruktur, reguleringsmiljø, kompetenceudvikling, teknologi, iværksætteri og innovation og digitalisering af offentlige tjenester samt jordobservationsdata og satellitnavigationsapplikationer og -tjenester.

En pressemeddelelse med mere information er tilgængelig online.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending