Følg os

Databeskyttelse

"RiskFlow Orchestration" vinder ved 2024 Cybersecurity Excellence Awards

DEL:

Udgivet

on

Significats "RiskFlow Orchestration"-løsning er blevet erklæret som vinder i kategorien Fraud Prevention ved 2024 Cybersecurity Excellence Awards. Denne prestigefyldte anerkendelse understreger Signicats forpligtelse til at gøre det muligt for virksomheder at navigere i kompleksiteten af ​​KYC- og AML-overholdelse og samtidig effektivt forhindre svindel.

"Vi lykønsker Signicat med at blive anerkendt som en prisvinder i kategorien Fraud Prevention i 2024 Cybersecurity Excellence Awards,” sagde Holger Schulze, administrerende direktør for Cybersecurity Insiders og grundlægger af informationssikkerhedsfællesskabet på 600,000 medlemmer på LinkedIn, som arrangerer den 9. årlige Cybersecurity Excellence Awards.

"Med over 600 bidrag på tværs af mere end 300 kategorier er priserne yderst konkurrencedygtige. Din præstation afspejler enestående engagement i kerneprincipperne om ekspertise, innovation og lederskab inden for cybersikkerhed.” RiskFlow Orchestration er på forkant med at imødekomme de kritiske behov hos virksomheder i regulerede sektorer, der står over for betydelige svindelrelaterede udfordringer.

Ved at skabe optimale og automatiserede arbejdsgange til global kundeonboarding og overvågning sikrer RiskFlow Orchestration, at virksomhederne forbliver i kontrol med anti-svig og AML-regler. Dens evne til at designe tilpassede risikoarbejdsgange, der integrerer over 170 udbydere af top-tier risikodata, giver virksomhederne mulighed for ikke blot at opfylde, men overgå deres overholdelseskrav.

Disse omfattende dataaktiver sikrer, at virksomheder har den mest relevante og opdaterede information lige ved hånden, hvilket giver dem mulighed for at være et skridt foran svindlere. Denne løsning er også kendetegnet ved sin teknologiske enkelhed og effektivitet. Som en plug-and-play-løsning, der er tilgængelig via en enkelt API, giver den virksomheder mulighed for at opdage svigagtige applikationer i realtid med en imponerende responstid på kun 2-5 sekunder.

RiskFlow Orchestrations API-drevne teknologi gør det muligt for Risk Teams effektivt at gennemgå applikationer, detektere duplikerede indsendelser og afdække forbindelser mellem forskellige klientapplikationer, hvilket forbedrer nøjagtigheden af ​​svigdetektion. "Vi beæret over at modtage denne pris fra Cybersecurity Excellence Awards," siger Riten Gohil, Digital ID, Fraud & AML Orchestration Evangelist hos Signicat."Denne anerkendelse bekræfter ikke kun vores hårde arbejde og dedikation til forebyggelse af svindel, men bekræfter også vores position som førende på området. Mens vi fortsætter med at innovere og forbedre vores løsninger, gør vi forblive forpligtet til at hjælpe vores kunder med at sikre deres drift og nå deres forretningsmål.

reklame

I dag bruger adskillige virksomheder som Fintechs, digitale betalinger, iGaming, bank- og kryptoklienter RiskFlow Orchestration med resultater, der aldrig før er opnået." Denne pris markerer den tredje anerkendelse, Signicat har modtaget i år efter vores optagelse i FT 1000 Europas hurtigst voksende virksomheder liste og blive kåret som "Bedste Digital Identity Solutions Provider" ved Pan Finance Awards.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending