Følg os

Forretning

Spainity: Verdens største online platform for spanske produkter

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Made in Spain forbruget er ikke holdt op med at vokse i Europa og Latinamerika i de sidste fem år, og denne markedsplads har allerede mere end 20,000 spanske produkter i forskellige kategorier.

På lidt mere end et år af livet har Spainity konsolideret sin position som platformen for spanske produkter par excellence, da de har overskredet mængden af ​​20,000 produkter fremstillet i Spanien med en række af 15 forskellige kategorier: De fremhæver, at "hvis det er spansk , det er i Spanien", og at alle deres produkter kommer fra spanske virksomheder. Blandt deres mere end 200 tilknyttede sælgere indtil nu, er der distributører såvel som producenter og både fysiske og online butikker, så de er forpligtet til diversificering som et nøglepunkt for at udvide deres rækkevidde og opnå ny indtjening. I dette tilfælde fra en unik og eksklusiv platform af spanske produkter, da de kun vil dele et butiksvindue med andre virksomheder, der deler de samme kanoner.

Derudover sørger Spainity for det hele af hensyn til sælgere og købere, da de har en dør-til-dør ekspreslogistikservice, hvorigennem de sikrer, at sælgeren kun skal have pakken klar til at aflevere til deres kurer, og de betaler ikke, før køberen bekræfter, at de har modtaget ordren. Derfor understreger deres grundlæggere, Jose Ruiz og Carlos Martín, at "de forener al spansk handel for at gøre Made in Spain-produkter tilgængelige for hele verden".

I øjeblikket har 1 ud af 4 af deres sælgere allerede et ECO-katalog, og det har gjort det til den kategori, der har oplevet den største vækst i det sidste kvartal med mere end 3.000 produkter af denne type.

I denne situation bringer Spainity ikke kun spanske produkter tættere på alle verdenshjørner, men positionerer sig også som en Net Zero start-up, da de i virksomhedens strategi har indarbejdet forskellige tiltag for at neutralisere deres CO2-udledning, f.eks. som at bidrage til genplantning af skov ved at plante et træ for hver ordre, donere en del af deres omsætning til fjernelse af plastik fra havet eller bruge genbrugte og biologisk nedbrydelige materialer i deres emballage, blandt mange andre.

Af alle disse grunde er Spainitys forpligtelse ikke kun at samle alle Spaniens vidundere i en enkelt indkøbskurv, men også at fremskynde processen med "nul spild" i e-handelssektoren.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending