Slut med os

Forretning

Forskning og videnskabelig innovation, der er afgørende for økonomisk genopretning i Europa

Udgivet

on

Det næste EU-budget 2021-2027 vil bane vejen for stærk EU-støtte til sektorerne for forskning, innovation og videnskab - meget vigtigt for leveringen af ​​økonomisk opsving i Europa, skriver David Harmon.

Europa-Parlamentet skal afstemme den 23. november om bestemmelserne i den reviderede EU-budgetramme for perioden 2021-2027.

Fra nu er der afsat 94 mia.EUR til finansiering af Horizon Europe, nextGenerationEU og Digital Europe. Disse er vigtige EU-initiativer, der vil sikre, at EU holder sig på forkant med udviklingen af ​​nye digitale teknologier. Dette er nu vigtigere end nogensinde. Digital transformation er i centrum i forhold til, hvordan teknologi vil udvikle vigtige lodrette industrier og fremtidige smarte net i Europa.

Og Europa har know-how til at opfylde sine centrale politiske mål under disse vigtige EU-flagskibsprogrammer og gøre det på en miljømæssig måde.

Bundlinjen er, at vi nu lever i 5G-æraen. Det betyder, at nye produkter som high definition video og selvkørende køretøjer bliver en realitet i hverdagen. 5G driver denne proces med IKT-innovation. Men EU-lande er nødt til at arbejde sammen for at gøre 5G til en succes for økonomisk at udvikle Europa og for at imødekomme bredere samfundsmæssige behov.

IKT-standarder skal fungere struktureret og sammenhængende. Regeringerne skal sikre, at frekvenspolitikker styres på en måde, der garanterer, at selvkørende biler kan rejse problemfrit over grænserne.

Politikker på EU-niveau, der fremmer ekspertise inden for videnskab gennem Det Europæiske Forskningsråd og via Det Europæiske Innovationsråd, sikrer nu, at meget innovative IKT-produkter med succes kommer ind på EU-markedet.

Men den offentlige og private sektor skal fortsætte med at arbejde tæt sammen om opfyldelsen af ​​EU-politiske mål, der fuldt ud inkorporerer og integrerer sektorerne for forskning, innovation og videnskab.

Allerede under Horisont Europa er der etableret en række offentlig-private partnerskaber, der skal dække udviklingen af ​​både vigtige digitale teknologier og smarte netværk og tjenester. Innovationsprocessen fungerer bedst, når de private, offentlige, uddannelsesmæssige og forskningsmiljøer samarbejder og samarbejder om at nå fælles politiske mål.

I endnu en bredere sammenhæng kan de 17 FN-mål for bæredygtig udvikling nås via forskere og forskere over hele verden, der deltager i fælles projekter.

Europa spiller sine stærke sider under Horizon Europe-programmet.

Europa er hjemsted for nogle af de fineste softwareudviklere i verden. Over en fjerdedel af alle globale [e-mail beskyttet] udføres i Europa.

Horizon Europe og dets forgængerprogram Horizon 2020 anerkendes som førende globale forskningsinitiativer. Men industrien er nødt til at gå op til pladen, hvis Horizon Europe bliver en succes.

Horisont Europa skal og vil støtte innovationsprocessen.

Dette er nøglen, hvis traditionelle industrier som energi-, transport- og sundheds- og fremstillingssektoren vil være egnet til den digitale tidsalder.

Internationalt samarbejde og samarbejde kan og vil støtte gennemførelsen af ​​EU's strategiske autonome politiske mål.

Vi lever gennem en digital revolution. Vi skal alle arbejde sammen for at gøre denne revolution til en positiv succes for alle, og dette inkluderer at bygge bro over den digitale kløft.

David Harmon, direktør for EU-regeringsanliggender hos Huawei Technologies

David Harmon er direktør for EU-regeringsanliggender hos Huawei Technologies

Nu hvor Europa er ved at sikre enighed om betingelserne i det nye EU-budget 20210—2027, kan interesserede parter forberede sig på den første indkaldelse af forslag under Horisont Europa. Offentliggørelsen af ​​sådanne opkald vil finde sted i første kvartal af 2021. Fremskridt inden for AI, big data, cloud computing og højtydende computing vil alle spille kritiske roller i at bringe nye innovative IKT-produkter og -tjenester på markedet. Vi har været vidne til på første hånd i år af den meget positive rolle, som nye teknologier kan spille i støtte til højhastigheds online platforme og i forbedring af forbindelser for både virksomheder, venner og familier.

Der skal naturligvis indføres politiske rammer for at tage højde for de teknologier, der er under udvikling, der er i drift. Borgernes samfund, industri, uddannelses- og forskersektoren skal være fuldt engageret i at udvikle denne lovgivningsmæssige køreplan.

Vi kender de udfordringer, der ligger foran os. Så lad os alle aktivt tackle disse udfordringer i en ånd af beslutsomhed, venskab og internationalt samarbejde.

David Harmon er direktør for EU-regeringsanliggender i Huawei Technologies, og han er tidligere medlem af EU-kommissærens kabinet for forskning, innovation og videnskab i perioden 2010-2014.

Forretning

Kommissionen foreslår foranstaltninger til at øge datadeling og støtte europæiske datarum

Udgivet

on

I dag (25. november) præsenterer Kommissionen Data Governance Act, den første, der leveres i henhold til datastrategien, der blev vedtaget i februar. Forordningen vil lette datadeling i hele EU og mellem sektorer for at skabe velstand for samfundet, øge kontrol og tillid for både borgere og virksomheder med hensyn til deres data og tilbyde en alternativ europæisk model til datahåndteringspraksis for større teknologiske platforme.

Mængden af ​​data genereret af offentlige organer, virksomheder og borgere vokser konstant. Det forventes at formere sig med fem mellem 2018 og 2025. Disse nye regler vil gøre det muligt at udnytte disse data og vil bane vejen for europæiske europæiske datarum til gavn for samfundet, borgere og virksomheder. I Kommissionens datastrategi fra februar i år er der foreslået ni sådanne datarum, der spænder fra industri til energi og fra sundhed til European Green Deal. De vil f.eks. Bidrage til den grønne overgang ved at forbedre styringen af ​​energiforbruget, gøre levering af personlig medicin til en realitet og lette adgangen til offentlige tjenester.

Følg pressekonferencen med Executive Vice President Vestager og Commissioner Breton live EbS.

Mere information er tilgængelig online

Continue Reading

Bank

COVID-19 afslører manglerne ved et papirbaseret handelssystem

Udgivet

on

Ifølge en nylig rapport fra International Chamber of Commerce, da COVID-19 afslører manglerne ved et papirbaseret handelssystem, finder finansielle institutioner (FI'er) måder til at holde handlen i omløb. Det hedder, at problemet, der står over for i dag, er rodfæstet i handelens mest vedvarende sårbarhed: papir. Papir er den finansielle sektors akilleshæl. Forstyrrelsen skulle altid ske, det eneste spørgsmål var, hvornår skriver Colin Stevens.

Foreløbige ICC-data viser, at finansielle institutioner allerede føler, at de bliver påvirket. Mere end 60% af respondenterne på det nylige COVID-19-supplement til handelsundersøgelsen forventer, at deres handelsstrømme vil falde med mindst 20% i 2020.

Pandemien introducerer eller forværrer udfordringerne i handelsfinansieringsprocessen. For at hjælpe med at bekæmpe det praktiske ved handelsfinansiering i et COVID-19-miljø, angav mange banker, at de tog deres egne foranstaltninger for at lempe interne regler om original dokumentation. Imidlertid rapporterer kun 29% af respondenterne, at deres lokale tilsynsmyndigheder har ydet støtte til at lette den igangværende handel.

Det er en kritisk tid for infrastrukturopgraderinger og øget gennemsigtighed, og mens pandemien har forårsaget mange negative effekter, er en potentiel positiv indvirkning, at den har gjort det klart for branchen, at der skal foretages ændringer for at optimere processer og forbedre den samlede funktion af international handel, handelsfinansiering og pengebevægelse.

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global i Schweiz og grundlægger af Silk Road Coin, forklarede, hvordan hans firma har fundet løsninger på disse problemer.

”Jeg tror, ​​det kommer til at integrere nye teknologier på smarte måder. Tag mit firma for eksempel, LGR Global, når det kommer til pengebevægelse, er vi fokuseret på 3 ting: hastighed, omkostninger og gennemsigtighed. For at løse disse problemer fører vi med teknologi og bruger ting som blockchain, digitale valutaer og generel digitalisering for at optimere de eksisterende metoder.

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global i Schweiz og grundlægger af Silk Road Coin,

Ali Amirliravi, administrerende direktør for LGR Global i Schweiz og grundlægger af Silk Road Coin

"Det er helt klart, hvilken indvirkning nye teknologier kan have på ting som hastighed og gennemsigtighed, men når jeg siger, er det vigtigt at integrere teknologierne på en smart måde, det er vigtigt, fordi du altid skal huske din kunde - det sidste, vi ville ønsker at gøre er at indføre et system, der faktisk forvirrer vores brugere og gør hans eller hendes job mere kompliceret. Så på den ene side findes løsningen på disse problemer i ny teknologi, men på den anden side handler det om at skabe en brugeroplevelse, der er enkel at bruge og interagere med og integreres problemfrit i de eksisterende systemer. Så det er lidt af en afbalanceringshandling mellem teknologi og brugeroplevelse, det er her løsningen skal oprettes.

"Når det kommer til det bredere emne inden for forsyningskædefinansiering, er det, vi ser, behovet for forbedret digitalisering og automatisering af de processer og mekanismer, der findes i hele produktets livscyklus. I handelshandelsbranchen med flere varer er der så mange forskellige interessenter , mellemmænd, banker osv. og hver af dem har deres egen måde at gøre dette på - der er en generel mangel på standardisering, især i Silk Road Area. Manglen på standardisering fører til forvirring i overensstemmelse med kravene, handelsdokumenter, breve kredit osv., og det betyder forsinkelser og øgede omkostninger for alle parter. Desuden har vi det enorme spørgsmål om svig, som du må forvente, når du har at gøre med en sådan forskel i kvaliteten af ​​processer og rapportering. Løsningen her er igen at bruge teknologi og digitalisere og automatisere så mange af disse processer som muligt - det skal være målet at tage menneskelige fejl ud af ligningen.

"Og her er den virkelig spændende ting ved at bringe digitalisering og standardisering til forsyningskædefinansiering: ikke alene vil dette gøre forretningen meget mere ligetil for virksomhederne selv, denne øgede gennemsigtighed og optimering vil også gøre virksomhederne meget mere attraktive for udenfor investorer. Det er en win-win for alle involverede her. ”

Hvordan mener Amirliravi, at disse nye systemer kan integreres i eksisterende infrastruktur?

”Dette er virkelig et nøglespørgsmål, og det er noget, vi brugte meget tid på at arbejde med hos LGR Global. Vi indså, at du kan have en fantastisk teknologisk løsning, men hvis det skaber kompleksitet eller forvirring for dine kunder, vil du ende med at forårsage flere problemer, end du løser.

I handelsfinansierings- og pengebevægelsesindustrien betyder det, at nye løsninger skal kunne tilsluttes direkte til eksisterende kundesystemer - ved hjælp af API'er er dette alt muligt. Det handler om at bygge bro over kløften mellem traditionel økonomi og fintech og sikre, at fordelene ved digitalisering leveres med en problemfri brugeroplevelse.

Handelsfinansieringsøkosystemet har en række forskellige interessenter, hver med deres egne systemer på plads. Det, vi virkelig ser et behov for, er en end-to-end-løsning, der giver gennemsigtighed og hurtighed i disse processer, men som stadig kan interagere med de arv og banksystemer, som industrien er afhængig af. Det er her, du begynder at se, at der foretages reelle ændringer. ”

Hvor er de globale hotspots til forandring og muligheder? Ali Amirliravi siger, at hans firma, LGR Global, fokuserer på Silk Road Area - mellem Europa, Centralasien og Kina - af nogle få hovedårsager:

”For det første er det et område med utrolig vækst. Hvis vi for eksempel ser på Kina, har de opretholdt BNP-vækst på over 6% i de sidste år, og de centralasiatiske økonomier udgiver lignende tal, hvis ikke højere. Denne form for vækst betyder øget handel, øget udenlandsk ejerskab og datterselskabsudvikling. Det er et område, hvor du virkelig kan se muligheden for at bringe en masse automatisering og standardisering til processerne i forsyningskæderne. Der er mange penge, der flyttes rundt, og der oprettes nye handelspartnerskaber hele tiden, men der er også mange smertepunkter i branchen.

Den anden grund har at gøre med virkeligheden af ​​valutasvingninger i området. Når vi siger Silk Road Area-lande, taler vi om 68 lande, hver med deres egne valutaer og de individuelle værdifluktuationer, der kommer som et biprodukt af det. Grænseoverskridende handel på dette område betyder, at de virksomheder og interessenter, der deltager i økonomisiden, skal håndtere alle mulige problemer, når det kommer til valutaveksling.

Og her er hvor bankforsinkelser, der sker i det traditionelle system, virkelig har en negativ indvirkning på at drive forretning i området: fordi nogle af disse valutaer er meget ustabile, kan det være tilfældet, når en transaktion endelig er clearet, den faktiske værdi, der overføres, ender med at være væsentligt anderledes end hvad der oprindeligt kunne være aftalt. Dette forårsager alle mulige hovedpine, når det kommer til regnskab for alle sider, og det er et problem, som jeg behandlede direkte i min tid i branchen. ”

Amirliravi mener, at det, vi ser lige nu, er en industri, der er klar til forandring. Selv med pandemien vokser virksomheder og økonomier, og der er nu et større skub mod digitale, automatiserede løsninger end nogensinde før. Mængden af ​​grænseoverskridende transaktioner er vokset støt med 6% i årevis nu, og kun den internationale betalingsindustri alene er 200 milliarder dollars værd.

Sådanne tal viser det virkningspotentiale, som optimering i dette rum kan have.

Emner som omkostninger, gennemsigtighed, hastighed, fleksibilitet og digitalisering trender i branchen lige nu, og da tilbud og forsyningskæder fortsat bliver mere og mere værdifulde og komplekse, vil kravene til infrastruktur ligeledes stige. Det er virkelig ikke et spørgsmål om "hvis", det er et spørgsmål om "hvornår" - branchen er ved et korsvej lige nu: det er klart, at nye teknologier vil strømline og optimere processer, men parter venter på en løsning, der er sikker og pålidelig nok til at håndtere hyppige, store transaktioner og fleksible nok til at tilpasse sig de komplekse transaktionsstrukturer, der findes inden for handelsfinansiering. “

Amirliravi og hans kolleger hos LGR Global ser en spændende fremtid for b2b-pengebevægelses- og handelsfinansieringsbranchen.

”Jeg tror noget, som vi fortsat vil se, er indvirkningen af ​​nye teknologier på branchen,” sagde han. ”Ting som blockchain-infrastruktur og digitale valutaer vil blive brugt til at skabe øget gennemsigtighed og hurtigere transaktioner. Regeringsudstedte digitale bankers digitale valutaer oprettes også, og dette vil også have en interessant indvirkning på grænseoverskridende pengebevægelse.

"Vi ser på, hvordan digitale smarte kontrakter kan bruges i handelsfinansiering til at skabe nye automatiserede kreditkort, og dette bliver virkelig interessant, når du først har integreret IoT-teknologi. Vores system er i stand til at udløse transaktioner og betalinger automatisk baseret på indgående datastrømme. Dette betyder for eksempel, at vi kunne oprette en smart kontrakt for et kreditbrev, der automatisk frigiver betaling, når en forsendelsescontainer eller et skibsfart når et bestemt sted. Eller et enklere eksempel, betalinger kunne udløses en gang sæt overholdelsesdokumenter verificeres og uploades til systemet. Automatisering er sådan en enorm tendens - vi vil se flere og mere traditionelle processer blive forstyrret.

"Data vil fortsat spille en enorm rolle i udformningen af ​​fremtiden for finansiering af forsyningskæden. I det nuværende system tømmes mange data, og manglen på standardisering forstyrrer virkelig de overordnede dataindsamlingsmuligheder. Men når dette problem er en gang er løst, vil en ende-til-ende digital handelsfinansieringsplatform kunne generere store datasæt, der kan bruges til at skabe alle slags teoretiske modeller og branchens indsigt. Naturligvis betyder kvaliteten og følsomheden af ​​disse data, at datastyring og sikkerhed vil være utroligt vigtigt for morgendagens industri.

"For mig er fremtiden for pengebevægelsen og handelsfinansieringsindustrien lys. Vi går ind i den nye digitale æra, og dette vil betyde alle mulige nye forretningsmuligheder, især for de virksomheder, der omfavner næste generations teknologier."

Continue Reading

Forretning

Uddannelse i den digitale tidsalder: Digitale færdigheder, der er vigtige for læring og for livet

Udgivet

on

Kommissionen har offentliggjort sin årlige Uddannelses- og træningsovervågning, i år med særligt fokus på undervisning og læring i EU-medlemslande i den digitale tidsalder. Coronavirus-krisen demonstrerede vigtigheden af ​​digitale løsninger til undervisning og læring og fremhævede de eksisterende svagheder. Rapporten viser, at der til trods for medlemsstaternes investeringer i digital infrastruktur til uddannelse i de senere år er store forskelle, både mellem og inden for lande.

I modsætning til antagelsen om, at nutidens unge er en generation af 'digitale indfødte', viser undersøgelsesresultaterne, at over 15% af elevpopulationen i de adspurgte lande har utilstrækkelige digitale færdigheder. Derudover rapporterer lærere om et stærkt behov for faglig udvikling i brugen af ​​IKT-færdigheder til undervisning. Rapporten vil blive præsenteret i dag Digital Education Hackathon.

Innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdomskommissionær Mariya Gabriel sagde: "Jeg er meget glad for, at digital uddannelse er hovedtemaet for dette års uddannelsesovervågning, Kommissionens flagskibsrapport om uddannelse i Europa. Vi mener, det er nødvendigt at bringe om dybe ændringer i digital uddannelse, og vi er forpligtet til at øge digital læsefærdighed i Europa. For nylig foreslog Kommissionen en pakke med initiativer, herunder den nye Handlingsplan for digital uddannelse 2021-2027, som vil styrke uddannelsens bidrag til EU's opsving fra coronavirus-krisen og hjælpe med at opbygge et grønt og digitalt Europa. ”

Uddannelsesovervågningen analyserer de største udfordringer for europæiske uddannelsessystemer og præsenterer politikker, der kan gøre dem mere lydhøre over for samfundets og arbejdsmarkedets behov. Rapporten omfatter en sammenligning på tværs af lande med 27 dybtgående landsrapporter. Flere oplysninger i pressemeddelelse og sort faktablad.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending